Vaksenopplæring

Bilde av undervisningssituasjon

BYGG- OG ANLEGGSFAG

Bygg- og anleggsfag er ei yrkesfagleg utdanning som kan føre fram til fagbrev. Utdanninga er tilrettelagt for vaksne som ønsker å kombinere jobb og utdanning.

HELSE - OG OPPVEKSTFAG

Helse- og oppvekstfag er ein yrkesfagleg utdanning. Utdanninga kan føre fram til fagbrev eller yrkeskompetanse, avhengig av kva fag du vel. Utdanninga er på deltid og tilrettelagt for vaksne som ønsker å kombinere jobb og utdanning.

VI TILBYR

Hos oss kan du ta:

• Helse og oppvekstfag vg1 for helsefagarbeidarfaget
  • Helse og oppvekstfag vg1 for barne- og ungdomsarbeidarfaget
  • Helsearbeidarfag vg2

Har du spørsmål eller behov for hjelp til å søkje kan du ta kontakt med rettleiingstenesta

Meir om helse- og oppvekstfag

STUDIEKOMPETANSEFAG

Ønsker du å studere ved universitet eller høgskule? Då må du ha generell studiekompetanse.  Vi tilbyr dei seks faga du treng over to år.  Vi kan òg hjelpe med studierettleiing om du treng det.

VI TILBYR

Vg3 - studiekompetanse etter 23/5 regelen og påbygg over 2 år

Skoleår 2022/23 tilbyr vi disse fagene: Historie, naturfag, samfunnskunnskap og engelsk.

Meir om studiekompetanse

Alle fagtilbod i Vestland

Dersom du ikkje finn faget du ønsker på sidene våre, kan du undersøke om det fins ved ein annan skule. Liste over alle fag i Vestland kan finn du ved å trykkje på lenka nedanfor.